1177 egenremiss skåne

Välj specialistvårdsmottagning i Skåne – 1177

Besök 1177.se, logga in för personliga e-tjänster eller ring 1177 för sjukvårdsrådgivning. Du har valt region Skåne.Välj en annan region.

Om du behöver öppen specialiserad vård kan du själv välja vilken mottagning du vill söka vård på. Öppen specialiserad vård är vård som du kan få utan att behöva bli inlagd på sjukhus.

Remiss – 1177

En del mottagningar vill då att du ska skriva en så kallad egenanmälan. Det kan också kallas egen vårdbegäran. En sådan innebär att du skriver till mottagningen …

Ibland kan du behöva få vård på en annan mottagning än den du först hade kontakt med. Då kan du behöva en remiss.

Egen vårdbegäran – 1177

Med egen vårdbegäran kan du själv skicka in en remiss till specialistmottagningarna i länet (gäller ej specialisttandvården). Du kan antingen logga in på 1177.

Egen vårdbegäran – Skånes universitetssjukhus Sus

Mottagningarna som tar emot en egen vårdbegäran genom e-tjänsterna på 1177.se har en länk till e-tjänsten ”Egen vårdbegäran” på sin webbsida.

Egen vårdbegäran innebär att du själv skriver till en mottagning för att söka vård.

Egen vårdbegäran – Centralsjukhuset Kristianstad CSK

Mottagningarna som tar emot en egen vårdbegäran genom e-tjänsterna på 1177.se har en länk till e-tjänsten ”Egen vårdbegäran” på sin webbsida.

Egen vårdbegäran innebär att du själv skriver till en mottagning för att söka vård.

Så skapar du en egenremiss – Capio

Så skapar du en egenremiss | Capio

Till Capio Psykiatri Jakobsberg kan du själv skapa en egenremiss, också kallad egenanmälan, via 1177 e-tjänster eller genom att ringa oss 08-580 043 50. När du …

Hos Capio kan du remittera dig själv till specialistvård genom att göra en egenremiss, ibland kallad egen vårdbegäran eller egenanmälan.

Vår mottagning i Malmö – Psykiatripartners

Vår mottagning i Malmö | Psykiatripartners

Varmt välkommen till våra mottagningar i Skåne! … Egenremiss digitalt via 1177 e-tjänster eller genom att fylla i och skicka in en pappersblankett.

På vår mottagning i Malmö erbjuder vi utredning och behandling av NP (NDD) – neuropsykiatriska funktionshinder för såväl barn som vuxna. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Ortho & Spine Center Skåne

Ortho & Spine Center Skåne – Ortho & Spine Center Skåne

Skånes givna ortopediska val. I Malmö Arena Tower i … GHP Ortho & Spine Skåne … Övriga tider hänvisar vi till 1177 alternativt din vårdcentral.

Egenremiss | Aleris

Om du vill skicka en egenremiss till någon av våra mottagningar kan du fylla i och skicka en egenremiss i inloggat läge på 1177.se.

För dig som söker specialistvård utan remiss från vårdgivare.

Keywords: 1177 egenremiss skåne, egenremiss 1177 skåne, 1177 egen vårdbegäran skåne, egen remiss 1177 skåne